Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Moustache trend!!!

Γεια σας μανάρια!!
Τι μου κάνετε? επιτέλους σας έχω το θέμα με τα μουστάκια!!!



Τον τελευταίο καιρό, με όλες τις παράξενες μόδες που έρχονται απ'το εξωτερικό, ήρθε και μια πολύ διασκεδαστική, τα μουστάκια! Ναι, καλά ακούσατε, μουστάκια κάνουν "ντου" σε μπλουζάκια,κολάν,παντελόνια,φούστες,φορέματα,παπούτσια και αξεσουάρ όλων των ειδών!
Αρχικά δε μου άρεσε αυτή η μόδα, την έβλεπα απλά σαν μια αστεία μόδα του Tumblr.com.. όταν όμως βλέπεις κατι πολύ, δεν είναι και δύσκολο να το αγαπήσεις!
Ειδικά όταν η καλύτερή μου φίλη, Κάτια (στην οποία είναι και αφιερωμένο το ποστ αφού μου το ζήτησε τόσο γλυκά και με τόσο πόνο, σαν να πέθαινε αν δε το έκανα, χαχα) μου είπε πόσο της αρέσουν, είπα οτι δε γίνεται να μην ακολουθήσω έστω και λίγο αυτό το τρεντ...

Πάρτε μια γεύση απ'την τρέλα του μουστακίου :P

 Το moustache trend , ακούγεται οτι προήλθε απ'τη μόδα των hipsters. Ως γνωστών, οι hipsters είναι ενάντια σε ό,τι είναι συνηθισμένο, η κλασσικό. Τα μουστάκια όπως ξέρουμε όλοι, είναι δείγμα "αντρισμού" και "δύναμης" και πολλοί το θεωρούν κάτι αναγκαίο για έναν άντρα. Γι'αυτό το λόγο, οι hipsters άρχισαν να το κοροιδεύουν, ως κάτι τελείως συμβατικό και χαζό. Και κάπως ετσι έμεινε στη μόδα τους. Βέβαια, όλα αυτά είναι απλά φήμες, αφου με το ίντερνετ, ποτέ δε ξέρεις πως ξεκίνησε μια μόδα !!!





 Τώρα αν αναρωτιέστε πως μπορείτε να τα φορέσετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι!
Πρώτα θα σας δείξω μερικούς τρόπους να βάλετε το moustache trend στη ζωή σας χωρίς να κάνει τόσο μπαμ που σας κάνει να νοιώθετε άβολα !

Αξεσουάρ! Δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια... Διακριτικά αλλά αρκετά μοδάτα για να κάνουν statement !



Στα νύχια είναι άλλος ένας απλός και όμορφος τρόπος να τα φορέσετε!
Δείτε έναν εύκολο τρόπο που βρήκα για να κάνετε moustache nails.





 Συνδυάστε το σχέδιο με το μουστάκι σε διάφορα στυλ νυχιών. Γαλλικό, χρωματιστό, ουράνιο τόξο, universe nails, ριγέ, glitter, ταιριάζει με τα πάντα! μπορείτε να βάψετε όλα τα νυχια σας σε ένα απ'τα στυλ που ανέφερα και απο πάνω να ζωγραφίσετε τα μουστάκια, ή να βάψετε τα περισσότερα νύχια με το στυλ που θέλετε και στο ένα να είναι μόνο το μουστάκι. Καλό, ε?

Το καλοκαίρι, μπορείτε να φορεσετε ένα crop top με moustache πάνω του (η με πολλά μικρά-moustache print) Προτείνω ενα έντονο χρώμα, για να ξεχωρίζετε στην παραλία ή στην πισίνα, αλλά και σε κλασσικό λευκό ή μαύρο πάλι θα είναι κάτι πρωτότυπο!






Τώρα για κανονικά outfits, πιο συνηθισμένο είναι το απλό, αθλητικό στυλ, με εντυπωσιακά αθλητικά και τζιν, ή φόρμα και μουστάκι σε t-shirt ή πουλόβερ-φούτερ.

Αλλά συνδυάζεται άνετα και με πιο girly-classy στυλ όπως τα παρακάτω
Με ένα άλλο print γίνεται λίγο πιο εντυπωσιακό, αρκεί να είναι σε μονόχρωμο για να μη γινει κιτς το αποτέλεσμα!

Σε παλ χρώματα που αγαπώ! Cozy style που φοριέται μέσα στο σπίτι, αλλά και έξω με το καταλληλο παπούτσι βεβαια! xD

Εδώ το έχουμε πάει στο εντελώς άλλο άκρο, πολύ girly στυλ, ίσως και αρκετά καλό θα έλεγα. Δαντελωτό σορτς, πέδιλο και ένα καλό τσαντάκι μετατρέπουν το moustache t-shirt σε ένα όμορφο fashionable outfit!!!

Τέλος, για μας που έχουμε τρέλα με τα εκκεντρικά αξεσουάρ, ένα κολάν ή καλσόν ή καλτσάκια σε moustache print είναι ό,τι πρέπει για να δώσουμε έμφαση σε ένα απλό λουκ.







 Τα μουστάκια όμως, δε περιορίζονται μόνο στη ντουλάπα μας, μπαίνουν δυναμικά στη ζωή μας, κάνοντας κατάληψη σε βιβλία, τετράδια, αφίσες, κουζινικά, λευκά είδη και πολλά πολλά άλλα!!


Τώρα, όσες θέλετε ρούχα με moustache prints και έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε απ'το ίντερνετ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω sites:

Forever21.com / Forever21.eu
Delias.com
Wetseal.com
Topshop.com
Claires.com (για αξεσουάρ)

Μπορείτε επίσης να βρείτε τα πάντα στο Ebay, κάνοντας Search τη λέξη Moustache.


Για όσες δε μπορούν να παραγγείλουν απ'το εξωτερικό, μπορείτε να ψάξετε σε μικρά φθηνά μαγαζιά στην πόλη σας, εγώ βρήκα στη Θεσσαλονίκη στα Anel, Pin up και πολλά μαγαζια με αξεσουάρ (για δαχτυλίδια-κολιέ κτλ).

Οταν αποκτήσω κάτι σχετικό με το trend θα σας ενημερώσω με ποστ!!

Ελπίζω να σας άρεσε το ποστ , Κατιούλα πιστεύω δεν έχεις παράπονο!!! :P
Και ελπίζω να βοήθησα όσες θέλουν να αποκτήσουν κατι σχετικό.
Μεχρι την επόμενη φορά, kisses with a moustache :{* 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου